Nå åpner Suldal Yoga igjen. Men ting vil ikke være helt som før. Her er endringene vi har måttet gjøre og hvorfor.

 

 

 

  1. Vi må redusere maks antall på hver time fra 12 til 6 personer for å kunne holde god nok avstand.
  2. Du kan velge om du vil ta med egen stickymatte eller betale 20kr for å leie hos oss. Tykkasmattene får dere låne, men stickymatten må alltid ligge over. Det er også fint om dere tar med eget teppe.
  3. Er du syk eller viser noe som helst symptomer på korona (feber, luftveisplager, nedsatt luktesans osv) kan du ikke komme. Har du bestillt time og oppdager symptomer etter avmeldingsfristen må du gi beskjed så tidlig som mulig. Du slipper å betale for timen ved fremvisning av legeattest.
  4. Vi tilbyr nå kun enkelttimer og klippekort med 5 klipp. Dette er for å minske gjeld ved en eventuell ny lockdown. Klippekortene er gyldige i 3 mnd.
  5. Alle klippekort som allerede er solgt kan selvsagt fortsatt brukes, og har en varighet på 6 måneder ekstra, så sant de ikke allerede var utgått når koronaen kom.
  6. All påmelding må skje minst 4 timer før timen starter. Trenger du å melde avbud ber vi deg gjøre det så tidlig som mulig. Er du i tvil om du får anledning til å gå på en time ber vi deg vente med å melde deg på til du er sikker. 
  7. Det må være minst 4 påmeldte for at timen skal kunne holdes.
  8. Det vil nå være færre timer i uken enn før, og noen uker vil ikke alle timene gå. Dette er pga jobb og studier.
  9. Yogalærer kan ikke gå rundt og rette på hver enkelt slik som før pga smittevern.
  10. Noen av pusteøvelsene vi gjorde før vil måtte utebli. 

Vær obs på at her kan det skje endringer underveis da vi ikke helt vet hvordan endringene vil fungere i praksis enda.

Dersom du ser noe som mangler her eller opplever noe som uklart så ber vi deg om å sende melding til suldalyoga@gmail.com.

Vi gleder oss til å se deg på matta igjen!

Namaste.